Ce casa pot construi cu 20000 euro

Ce casa pot construi cu 20000 euro

Persoanele interesate de construirea unei case cu 20.000 de euro maxim, cauta cele mai bune solutii care sa le permita sa obtina casa dorita, fara sa cheltuiasca foarte mult. Daca si tu te intrebi Ce casa pot construi cu 20000 euro vei gasi raspunsul in acest articol. Cu acest buget poti obtine o casa la cheie si poti inclusiv sa mobilezi o camera, daca stii cum sa alegi constructia. Cea mai buna varianta pentru a te incadra in acest buget este reprezentata de casele prefabricate sau modulare. Daca te gandesti sa alegi o casa din lemn doar pentru ca este mai ieftina, iti recomandam sa iei in calcul si faptul ca exista materiale mult mai moderne si mai rezistente decat lemnul, care are o durata de viata limitata la maxim 50 de ani, atunci cand il tratezi corect.

Ce case pana in 20.000 de euro sunt potrivite pentru familiile cu unul sau cu doi copii?

Familiile cu unul sau cu doi copii pot gasi unele dintre cele mai interesante solutii de case ieftine, atunci cand aleg corect casa modulara. Preturile sunt variate, insa niciunul nu va depasi 20.000 de euro, atunci cand alegerea este corect facuta. O casa cu doua dormitoare, o bucatarie spatioasa, o baie si o camera de zi ar trebui sa fie suficienta pentru toti membrii familiei. In spate sau in fata, in curtea interioara poti avea si doua terase spatioase. Pretul ueni astfel de case cu tot cu montaj nu depaseste 20.000 de euro si de obicei vei avea bani ramasi si pentru mobilare. Este important sa te gandesti la spatiul de care fiecare membru al familiei are nevoie pentru a se simti bine in interior, iar daca ai doi copii, cea mai buna varianta este sa le proiectezi de la inceput casa cu dormitoare individuale, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa faci alte modificari dupa ce copiii cresc.

Pot obtine o casa pana in 20.000 de euro cu etaj si mai multe dormitoare?

Desigur. Un astfel de proiect este perfect pentru toate familiile cu doi copii. Poti obtine o casa prefabricata de aproximativ 123 metri patrati cu etaj, la un pret sub 20.000 de euro. La parter poti avea un living de dimensiuni mari si o bucatarie, un spatiu pentru depozitare si o baie. La etaj pot fi dormitoarele, baia si o toaleta suplimentara, astfel incat fiecare persoana care se afla in interior sa se poata bucura de tot confortul. Daca vrei sa fii creativ, dormitoarele pot sa aiba iesire in balcoane. In total, cu transport si cu operatiunile de montaj, o astfel de casa poate ajunge la doar 16.000 de euro, atunci cand o alegi corect si in momentul in care discuti cu specialisti care comercializeaza case modulare, asa cum suntem si noi si care iti pot oferi toate sfaturile de care ai nevoie. Cu tot cu vinisaje si mobilier, te vei incadra in cei 20.000 de euro alocati.

Din ce materiale sunt facute aceste case?

Casele prefabricate sunt construite dintr-o gama variata de materiale moderne, care pot rezista cu succes trecerii timpului si care au fost tratate astfel incat sa ofere o rezistenta absoluta. Chiar daca pot avea si elemente din lemn, acesta a fost prelucrat special inainte pentru a rezista optim, insa de obicei sunt utilizate materialele precum PVC-ul si PVE-ul alaturi de alte astfel de materiale speciale, care nu se degradeaza, de unde rezulta si faptul ca o casa prefabricata se depreciaza mult mai greu decat orice alt tip de casa.  Cele mai multe case modulare sunt facute de specialisti care folosesc proiectare asistata de calculator pentru ca fiecare element al casei sa fie taiat si prelucrat corespunzator. Diferentele de calitate se vor reflecta in pret, acesta fiind motivul pentru care nu ar trebui sa alegi cea mai ieftina casa prefabricata care iti iese in cale. Cu cat materialele sunt mai bune, cu atat preturile sunt mai mari, acesta fiind un aspect foarte important, de luat in calcul.

Ce beneficii aduc casele prefabricate?

Casele prefabricate vin cu o serie de avantaje si de beneficii importante, pe care fiecare proprietar ar trebui sa le ia in calcul inainte de a cumpara o casa. In primul rand nu exista acea perioada lunga de constructie, deoarece planurile au fost deja finalizate. Pentru ca aceste case sunt produse in fabrica, ele pot fi asamblate pe loc, in trei sau in patru zile.

Pentru a avea o casa prefabricata nu ai nevoie de instalatori, mesteri, meseriasi, iar casele sunt mult mai economice. De asemenea, poti sa estimezi dinainte cat va costa casa. Daca vrei, ulterior, poti sa adaugi anexe si poti modifica structura in functie de noile nevoi care apar. Poti sa gasesti case prefabricate in diverse forme, dimensiuni si structuri, care sa nu polueze mediul inconjurator.

De asemenea, pentru aceste case poti isntala panouri pe acopris, poti utiliza energia solara si poti face economii suplimentare. Poti instala aceste case in orice moment al anului si nu este nevoie sa astepti sa vina vara pentru a obtine locuinta dorita. In plus, pentru ca aceste case sunt instalate rapid, ele nu au timp sa acumuleze umezeala pe interior, ceea ce inseamna ca vei fi ferit de mucegai si umiditatea din interior va fi optima. Nu vei utiliza beton decat pentru fundatie atunci cand aceasta este necesara, un aspect care va reduce si mai mult timpul de proiectare.

Deci daca inca te mai intrebi cum poti obtine case la 20.000 de euro pe care sa le utilizezi in cel mai scurt timp, tot ce trebuie sa faci este sa te uiti in magazinul nostru online si sa alegi modelul de casa dorit. Ulterior, comandarii aceasta casa va ajunge la tine in timp record, fara mari batai de cap, ceea ce reprezinta un alt avantaj considerabil. Nu mai pierzi timp si bani cu arhitectul, nu mai angajezi echipe de muncitori, nu mai trebuie sa intinzi schele si sa gasesti solutii pentru moloz sau pentru alte deseuri rezultate in procesul de constructie. Doar astepti ca noua casa sa fie montata si te poti muta in ea.