Ce casa pot construi cu 30000 euro

 

30.000 de euro este un buget rezonabil pentru o casa care sa poata raspunde cu succes necesitatilor unui grup mare de persoane. La acest pret pot fi gasite atat case pentru familiile mici, cat si case pentru famiile numeroase, iar cea mai buna solutie este reprezentata de casele prefabricate. Aceste case sunt cea mai buna optiune pentru toate persoanele care vor sa obtina locuinta mult visata rapid, fara sa piarda foarte mult timp, dar si sa obtina cel mai mult posibil de la bugetul disponibil.

Pot gasi case pentru familii mici la 30.000 de euro?

Familiile mici ar trebui sa ia in calcul faptul ca in timp numarul de membri se poate mari si de aceea, chiar daca la inceput familia are doi membri, se recomanda construirea unei case mai mari, care sa faca fata cu succes tuturor solicitarilor ulterioare. Casele prefabricate sunt in acest sens cea mai buna solutie posibila. Atunci cand este necesar, acestea pot fi marite, fara sa implice operatiuni complexe. In pretul de 30.000 de euro, pot fi gasite numeroase modele, mai mult sau mai putin complexe de case prefabricate si vom oferi cateva exemple in acest sens:

 • Case prefabricate fara etaj – casele prefabricate fara etaj au compartimentari variate – poti opta pentru case cu doua dormitoare, baie si bucatarie, dar si pentru case cu mai multe camere. In functie de modelul care te intereseaza, poti alege de pe site-ul nostru casa potrivita, iar noi o vom produce pentru tine. La 30.000 de euro vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.
 • Case prefabricate cu etaj – in categoria caselor prefabricate cu etaj poti gasi variante foarte speciale, cu balcoane, terase si spatiu pentru relaxare, mai multe dormitoare, spatii de depozitare si alte astfel de facilitati extrem de importante. Chiar daca ai o familie mica, nu uita de faptul ca poti avea musafiri in grupuri mari sau ca numarul de membri se poate modifica, deci ar trebui sa ai pentru toti spatiu disponibil.

Daca am o familie numeroasa pot gasi o casa la 30.000 de euro?

Cu siguranta poti si vei ramane si cu banii pentru accesorizare sau mobilare. Casele la 30.000 de euro modulare sau prefabricate sunt case foarte speciale, care se construiesc cu bani putini si care vor acoperi necesitatile intregii familii. Aceste preturi sunt doar orientative si in functie de buget si de nevoile tuturor membrilor familiei, vei gasi mai multe modele din care sa le alegi pe cele care raspund cel mai bine necesitatilor tale. Iti dam doua exemple:

 • Case prefabricate la 30.000 de euro fara etaj – aceste case pot avea mai multe dormitoare, insa ai nevoie de o amprenta pe sol buna, deci daca terenul disponibil nu te ajuta, poti trece la randul urmator;
 • Case prefabricate la 30.000 de euro cu etaj – in cazul in care vrei o casa mare pe un teren mic, poti opta pentru casele cu etaj. Pe site-ul nostru poti gasi mai multe modele de astfel de case, cu balcoane, terase si spatii special concepute pentru depozitare, astfel incat sa fiecare persoana care locuieste in casa sa se bucure de suficient spatiu si de intimitate.

Familiile mari nu au niciun motiv de ingrijorare in ceea ce priveste compartimentarea si pretul unei case potrivite, pentru ca alegand case prefabricate, vor obtine cele mai mici costuri si in plus, vor putea utiliza casa rapid.

De ce se construiesc atat de repede casele prefabricate?

Casele prefabricate sunt obtinute in fabrica si pot veni gata montate, partial montate sau pot fi montate direct  in teren, insa elementele sunt deja obtinute si finalizate. Prin urmare, atunci cand casa va fi pusa pe sol, mai intai se construieste fundatia, daca este necesara, iar pe ea, la fel ca intr-un puzzle, se imbina peretii, acoperisul si se configureaza terasele sau balcoanele. Ulterior, casa poate fi mobilata si utilizata. Nu mai este nevoie ca fiecare perete sa fie construit la fata locului, acoperisul este deja facut si trebuie doar asamblat, nu mai astepti dupa constructori si muncitori si nici nu trebuie sa faci proiect pentru ca acesta va fi gata facut. Acesta este motivul pentru care timpul se diminueaza considerabil si pentru care vei plati mai putin pentru o astfel de casa.

Ce avantaj ofera casele prefabricate?

Casele prefabricate vin cu o serie de avantaje pe care ar trebui sa le iei in consideratie, atunci cand nu esti convins ca ai luat cele mai bune decizii:

 • Casele prefabricate se monteaza foarte repede si in cateva zile te vei putea muta sau vei putea trece la mobilare;
 • Casele prefabricate nu implica specialisti, constructori si nici mizerie, pentru ca elementele componente sunt deja construite, ceea ce este foarte important si diminueaza cu mult timpul de executie, dar si costurile;
 • Casele prefabricate au avantajul de a fi construite din materiale care nu ard, care nu favorizeaza mucegaiul foarte deranjant si care poate duce la probleme de sanatate considerabile;
 • O astfel de casa este ecologica si vine cu amprente reduse asupra mediului;
 • Pentru o astfel de casa nu se foloseste betonul decat in cazul in care se toarna fundatie;
 • Poti mobila rapid aceste case si vei putea sa te muti cu toata familia in cel mai scurt timp dupa comanda;
 • Casele sunt proiectate deja deci nu vei mai discuta si cu arhitecti si nu vei pierde timpul;
 • Casele sunt prelucrate cu ajutorul unor programe speciale care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate;
 • In urma procesului de constructie a casei modulare nu apar clasicele probleme asa cum sunt usile strambe, geamurile care nu se inchid bine si alte astfel de neajunsuri care sa iti strice buna dispozitie si sa iti afecteze bugetul.

Avand in vedere toate acestea, casele modulare sunt cele care iti ofera unele dintre cele mai mari avantaje si ar trebui sa te gandesti la o astfel de solutie atunci cand cauti cele mai bune case la 30.000 de euro. Cu ajutorul unei case modulare, tot ce trebuie sa faci este sa comanzi si sa astepti pana cand casa va fi gata.