Cat costa sa construiesti o casa la tara

 

Cat costa sa construiesti o casa la tara?

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi accesibile. Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

In principiu construirea unei case la tara nu este mai ieftina decat construirea unei case la oras, dar luati in considerare posibilitatea achizitionarii mai ieftine a terenului, dar si costurile de transport.

Pentru oferta de preturi va rugam sa consultati site-ul nostrum sau sa ne contactati telefonic.

 

Sunt casele modulare mai eficiente din punct de vedere termic decat casele construite pe santier?

Cu totii am primit la un moment dat o factura de utilitati prea mare si doare! Din pacate, radacina acestei probleme se gaseste adesea intr-o metoda de incalzire ineficienta. Fie ca este vorba de zilele de vara toride sau de frigul amar al iernii, nu conteaza. Eficienta caldurii inseamna reducerea scurgerilor de aer si prevenirea transferului de caldura.

Ei bine, raspunsul la intrebarea dumneavoastra este, da! Casele modulare sunt bine izolate, bine construite si, deoarece sunt personalizabile, pot fi construite folosind optiuni eficiente din punct de vedere energetic.

Eficienta termica este unul dintre numeroasele avantaje ale modularitatii, ceea ce reprezinta o veste interesanta. La urma urmei, preturile modulare ale locuintelor sunt deja  mai mici decat aceeasi casa construita in mod traditional. Economisirea de bani la costurile cu utilitatile dupa construirea locuintei dvs. indulceste si mai mult afacerea.

 

Ce face ca aceste case modulare sa fie eficiente din punct de vedere termic?

Desigur, nu este suficient sa pretindem doar ca locuintele modulare sunt eficiente din punct de vedere termic. De ce sunt eficiente din punct de vedere termic si ce le face mai mult decat casele construite in mod traditional? Luati in considerare urmatorii factori.

  • Constructie de calitate. Conform Legii Termodinamicii, caldura se indreapta intotdeauna spre frig. Iarna, caldura casei tale incearca sa se miste afara, iar vara, caldura incearca sa se miste inauntru. Caldura radianta de la ferestre poate reduce eficienta cuptorului, dar facturile ridicate de incalzire si racire sunt adesea rezultatul scurgerii de aer. Deoarece casele modulare sunt asamblate la fata locului, unitatile trebuie construite in conformitate cu cele mai stricte tolerante. Daca sunt oprite chiar si putin, atunci modulele nu se vor alinia in timpul setarii. Din acest motiv, controlul calitatii din fabrica este strict. Constructia modulara inseamna mai putine goluri si mai putine sanse de scurgere a aerului. Rezultatul este o casa eficienta din punct de vedere termic si construita solid.

 

  • Constructie unica, etansa la aer. Ganditi-va la o casa modulara, ca la o serie de piese de constructii care sunt unite pentru a va forma casa. Fiecare piesa sau modul are propria podea, pereti si tavan. Aceasta inseamna ca exista doi pereti intre camerele unite. Rezultatul este o casa bine izolata, eficienta din punct de vedere termic.

 

  • Metode moderne de incalzire. Deoarece casele modulare sunt asamblate rapid si sunt personalizabile, contractorii pot implementa cele mai moderne metode de incalzire si racire eficiente din punct de vedere energetic de pe piata. O metoda populara de incalzire pentru locuintele modulare este cunoscuta sub numele de „zonare”. Daca utilizati incalzirea si racirea zonei, puteti creste eficienta termica prin conditionarea doar a zonelor utilizate. De exemplu, un plan de casa cu etaj are de obicei un etaj, iar dormitoarele sunt la etaj. Noaptea, puteti regla temperatura in dormitoare separat de restul casei. Dimineata, inversati procesul si incalziti sau raciti spatiul de locuit. Acest lucru se realizeaza cu termostate programabile si sisteme de incalzire separate pentru fiecare „zona”. Completele modulare de casa nu trebuie nici macar sa se conecteze la incalzirea si racirea centrala. Pentru o singura camera, puteti utiliza un alt tip de sistem de incalzire.
  • Economii energetice. In plus, puteti alege sa va construiti noua casa cu optiuni si mai ecologice, care economisesc energie si adesea se califica pentru credite fiscale, precum aparate speciale de energie, sisteme de incalzire si racire geotermale sau ferestre de inalta eficienta.

 

Ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand construiti o casa modular la tara?

Va propunem sa analizam urmatorii factori.

  1. Fundatie

Primul lucru de luat in considerare atunci cand construiesti o casa modulara este fundamentul. O casa modulara nu poate fi construita pe o placa, deoarece toate conductele si tevile de canalizare sunt instalate sub casa. In consecinta, trebuie sa existe o anumita distanta de spatiu intre sol si podea.

Multi cumparatori de case doresc sa stie daca casele modulare pot fi plasate sau nu peste subsoluri. Raspunsul la aceasta este „Da!” Casele modulare pot fi construite peste subsoluri, ceea ce ofera o modalitate excelenta de a utiliza spatiul. Deoarece subsolurile nu pot fi adaugate cu usurinta dupa ce locuinta este amplasata (nimic nu este imposibil), va recomandam sa renuntati la alte upgrade-uri pentru a le incadra in bugetul dvs. Puteti oricand termina subsolul la o data ulterioara.

  1. Locatie

Al doilea element al cladirii modulare a casei de luat in considerare este locatia. Nu puteti construi o casa modulara pe un teren impadurit fara sa curatati mai intai copacii sau o cale pentru macaraua folosita pentru amenajarea casei. Acest lucru este important de retinut atunci cand selectati o proprietate de teren pentru casa dvs. modulara. Luati in considerare fiecare aspect al cladirii si al procesului de plantare.

  1. Expediere

Daca nu sunteti sigur cum functioneaza ansamblul modular al casei, s-ar putea sa fiti surprins sa stiti ca casa este livrata completa. Aparatele sunt la locul lor, becurile sunt in corpurile de iluminat si totul este gata de instalat. Contractorul dvs. modular de casa va atasa pur si simplu diferitele piese la locatie si va efectua o ultima trecere. Tineti cont de costurile suplimentare de transport in caz ca nu locuiti in zona in care transportul este gratis. Cel mai bine este sa sunati si sa va interesati despre acestea in functie de locatia dumneavoastra.