Cat costa sa ridici o casa cu 3 camere

 

Cat costa sa ridici o casa cu 3 camere ?

Intradevar o casa cu 3 camere este cel mai simplu model de casa pe care il puteti achizitiona de la firma noastra.  Daca veti studia oferta noastra veti observa ca puteti gasi case foarte accesibile la niste preturi atat de mici incat nu o sa va vina sa credeti.  Toate acestea sunt posibile datorita tehnologiei de constructie modulara a caselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

Stim ca alegerea unei case este probabil una dintre cele mai importante decizii financiare pe care le veti lua. In calitate de constructor modular de locuinte cu experienta, ne-am angajat sa fim lumina dvs. de ghidare in tot acest proces.

 

Ce este inclus s ice nu este inclus in amplasare si finisare?

Este important sa retineti ca imaginile din viata reala si interpretarile artistilor generate de computer pe care le vedeti pe site-ul nostru web prezinta in mod obisnuit upgrade-uri optionale la domiciliu (cum ar fi seminee sau blaturi de cuart), garaje, verande si alte lucruri (cum ar fi amenajarea teritoriului si alee) care vor trebui sa fie la un pret suplimentar fata de pretul modular de baza. Pretul nostru este de la caz la caz. Casa dvs. va avea nevoie, de asemenea, de un sistem de canalizare, alimentare cu apa, conexiuni de utilitati etc., care nu sunt incluse in pretul exclusiv pentru locuinte.

Setarea si finisarea includ tot ceea ce este necesar pentru ca interiorul casei dvs. modulare sa fie „gata de mutare”.

Toate aceste articole si finisaje optionale vor trebui sa fie stabilite la preturi individuale. Va rugam sa ne contactati pentru o lista completa a specificatiilor standard pentru casa dvs.

 

Cum pot sa reduc costurile de constructie ale casei?

Ati cautat modalitati de a economisi bani pe proiectul dvs. de constructie a locuintei? Costurile constructiei de case pot impiedica uneori oamenii sa isi modernizeze sau sa-si construiasca casa perfecta pentru totdeauna. Cu toate acestea, nu trebuie sa amanati. Exista modalitati prin care puteti reduce costurile constructiei casei si puteti incepe deja sa economisiti bani pentru construirea noii case.

Sfaturi pentru reducerea costurilor constructiei de case

Principalul mod de a economisi costurile de constructie este sa va educati.

 1. Cautati dinainte pretul caselor noi si comparati.
 2. Educati-va cu privire la finantarea constructiilor.
 3. Creati un plan de economisire a banilor (si respectati-l).
 4. Gasiti constructorul potrivit.

Un bun constructor de case poate face diferenta intre o experienta excelenta de construire a locuintelor si un cosmar. Constructorul de locuinte potrivit va fi urmatorul:

 • Sincer si reputat.
 • Manifesta atentie la timpul si dorintele dvs.
 • Receptiv cu privire la modalitatile prin care puteti economisi bani.
 • Comunicativ in timpul procesului de construire a casei.

Intotdeauna cereti recomandari clientilor inainte de a decide asupra unui constructor si fiti minutios cand intervievati unul. Daca va faceti timp pentru a gasi un constructor bun, veti economisi o durere de cap majora in viitor.

 

Ce pot face pe cont propriu pentru a reduce costurile constructiei?

De ce sa platesti pe altcineva sa faca ce poti face tu insuti? Majoritatea oamenilor nu stiu cum sa construiasca o noua casa de la zero, dar exista proiecte de tip DIY (Do It Yourself – Fa tu cu mana ta) care pot economisi bani. De exemplu, firma noastra va face o fundatie si va construi o casa modulara pe ea, lasand restul detaliilor pentru dvs. Iar astfel se poate reduce semnificativ costul general al noii case.

Nu uitati ca oricand puteti inca angaja un contractor. In timp ce puteti prelua personal orice proiect, majoritatea oamenilor nu au timp, instrumente sau cunostinte pentru a gestiona lucrurile pe care le enumeram mai jos. Exista anumite aspecte ale unui proiect de constructie a locuintelor care sunt cel mai bine gestionate de un expert.

 1. Pregatirea locatiei

Ultimul lucru pe care il doriti este ca casa dvs. sa cada, sa se scufunde sau sa scurga apa. Excavarea, clasificarea si netezirea necesita adesea echipamente grele si experienta. In afara de casa, alte lucruri, cum ar fi instalarea septica, necesita si pregatirea sit-ului si permise. Puteti solicita contractorului dvs. general sa lucreze sau puteti obtine o companie locala si puteti cumpara pentru cele mai bune preturi.

 1. Fundatie

Majoritatea lucrarilor de fundare necesita turnarea betonului. Este un proiect mare si trebuie sa treaca de inspectie, asa ca va recomandam sa angajati un profesionist. Din nou, constructia fundatiei necesita in general mai mult de doua maini. In general, este mai usor sa apelati la un profesionist sau cel putin sa recrutati ajutorul unor prieteni.

 1. Echipamente speciale

Pentru a rezuma, orice lucrare care necesita echipamente grele sau scumpe pe care nu le aveti in casa, ar trebui probabil sa o luati ca un semn pentru a obtine ajutor. S-ar putea sa cheltuiti mai multi bani pe echipament decat pe forta de munca!

Deci, cu  ce proiecte DIY (pe cont propriu) puteti economisi bani? Va recomandam cu tarie sa reduceti costurile constructiei casei dvs., cercetand urmatoarele proiecte si instructiunile lor insotitoare. Daca aveti intrebari, ne-ar face placere sa va vorbim si sa va oferim recomandarile noastre.

 

 • Instalarea de aparatura
 • Instalatii electrice
 • Vopsire si retusuri
 • Amenajarea teritoriului
 • Sistemul septic si canalizarea
 • Finisarea subsolului
 • Calea de acces
 • Jgheaburi
 • Pridvoare
 • Garaj
 • Foisor
 • Cuptot si/sau gratar

Nu uitati de buget!

Bugetarea este cel mai bun mod de a economisi bani, mai ales atunci cand lucrati cu proiecte DIY. Puneti deoparte o anumita suma de bani pentru fiecare proiect si asigurati-va ca adaugati costuri inainte de a incepe sa faceti achizitii. Cheltuirea libera duce, de obicei, la cheltuieli mari si, intrucat intregul scop al lucrarii DIY este de a economisi bani, cu siguranta doriti sa evitati sa va puneti in acest risc.

In plus, este important sa retineti ca, daca decideti sa angajati un antreprenor care sa va ajute, ar trebui sa il angajati pe unul care este onest si de incredere. Faceti-va timp pentru a solicita recomandari, informatii si orice altceva care va va asigura de caracterul antreprenorului respectiv. Puneti multe intrebari si nu va fie teama sa solicitati cotatii si estimari.