Cat costa o casa de 100 mp la rosu

 

Cat costa o casa de 100mp la rosu?

Unul dintre avantajele constructiei de case modulare este tocmai acesta ca intotdeauna veti avea casa terminata la cheie sau la rosu cum se mai spune. Tocmai de aceea preturille de vanzare ale caselor pe care le cumparati de la noi pornesc de la sume foarte accesibile in comparatie cu o casa construita in mod traditional.

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi sub pretul pietii. Aruncati doar o privier pe oferta noastra si va veti convinge. Veti gasi case la fel de calitative pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

Care este definitia unei case modulare?

O casa modulara (sau o casa prefabricata) este construita intr-o fabrica pana la finalizare intr-o proportie de aproximativ 80-90% si apoi transportata la locul de amplasare.

O casa modulara, spre deosebire de omologul sau traditional, nu este livrata complet asamblata si nici nu este construita pe un sasiu. Aceasta este construita pana la finalizare aproximativ 80-90% intr-o fabrica inainte de a fi transportata la proprietatea cumparatorului. Casa ajunge la locatia finala in mai multe bucati, iar un operator de macara pune fiecare piesa la locul ei pe fundatie. Odata ce aceasta este finalizata, o casa modulara prefabricata pare fara deosebire de o casa construita in mod traditional.

Ce optiuni de plata exista?

Exista o multime de lucruri la care sa va ganditi atunci cand va ganditi sa construiti sau sa cumparati o noua casa modulara. Probabil ca cea mai presanta intrebare din mintea tuturor este