Cat costa o casa de 100 mp la rosu

 

Cat costa o casa de 100mp la rosu?

Unul dintre avantajele constructiei de case modulare este tocmai acesta ca intotdeauna veti avea casa terminata la cheie sau la rosu cum se mai spune. Tocmai de aceea preturille de vanzare ale caselor pe care le cumparati de la noi pornesc de la sume foarte accesibile in comparatie cu o casa construita in mod traditional.

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi sub pretul pietii. Aruncati doar o privier pe oferta noastra si va veti convinge. Veti gasi case la fel de calitative pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

Care este definitia unei case modulare?

O casa modulara (sau o casa prefabricata) este construita intr-o fabrica pana la finalizare intr-o proportie de aproximativ 80-90% si apoi transportata la locul de amplasare.

O casa modulara, spre deosebire de omologul sau traditional, nu este livrata complet asamblata si nici nu este construita pe un sasiu. Aceasta este construita pana la finalizare aproximativ 80-90% intr-o fabrica inainte de a fi transportata la proprietatea cumparatorului. Casa ajunge la locatia finala in mai multe bucati, iar un operator de macara pune fiecare piesa la locul ei pe fundatie. Odata ce aceasta este finalizata, o casa modulara prefabricata pare fara deosebire de o casa construita in mod traditional.

Ce optiuni de plata exista?

Exista o multime de lucruri la care sa va ganditi atunci cand va ganditi sa construiti sau sa cumparati o noua casa modulara. Probabil ca cea mai presanta intrebare din mintea tuturor este „cum platesc pentru asta”? Finantarea  locuintelor modulare va diferi de la o persoana la alta. Este important sa fii informat cu privire la optiunile tale. Deci, care ar fi acestea?

Majoritatea proprietarilor de case isi platesc casele modulare intr-unul din urmatoarele trei moduri:

1) Obtineti un imprumut bancar

Cea mai comuna modalitate prin care oamenii isi finanteaza resedinta principala este de departe imprumutul traditional. Bancile sunt de obicei fericite sa imprumute bani pentru locuintele primare, deoarece oamenii sunt extrem de motivati sa se tina la curent cu platile, pentru a pastra capitalul propriu pe care il au in casa lor, evitand o executare silita. Oamenii care detin propriile case sunt, de asemenea, mai predispusi sa aiba grija de resedinta si doresc, de obicei, sa ramana acasa pe termen mediu si lung.

Pentru a obtine un imprumut traditional pentru a-ti construi noua casa prefabricata va fi nevoie sa aduni o multime de acte, dar merita efortul.

De obicei, banca va dori sa adune aceste informatii de la dvs. pentru finantarea modulara a locuintelor:

  • O „situatie financiara personala” – acesta este un document in care va enumerati toate veniturile, activele, imprumuturile curente (inclusiv imprumuturile auto) si alte plati si datorii lunare. Ofera bancii o imagine de ansamblu rapida asupra starii dumneavoastra de sanatate financiara.
  • Incasarile pentru ultimele cateva saptamani / luni – acestia va vor suna angajatorul pentru a verifica angajarea si salariul.
  • Declaratii bancare din ultimele luni – banca doreste sa stie daca sunteti capabil sa economisiti in mod constant bani pe masura ce castigati.
  • Declaratii de impozite pe ultimii ani – acest lucru va oferi bancii o idee buna asupra starii dumneavoastra financiare istorice si le va ajuta sa stabileasca cat de mult va puteti permite sa imprumutati.
  • Alte documentatii / referinte – in functie de banca si de situatia dvs. personala, acestia pot solicita alte referinte personale sau profesionale, verificarea venitului care nu este legat de munca, cum ar fi platile pentru alocatia pentru copii sau orice venituri suplimentare.

2) Obtineti un credit pentru prima casa

Exista multe optiuni de imprumut cu sprijin guvernamental disponibile astazi. Pentru plata avansului poti folosi contul de garantii pentru avansul precontractului (cont Escrow). Asa ai siguranta ca iti poti recupera avansul fara probleme, daca va fi nevoie.

3) Patiti cash

Daca va permiteti, cel mai bun mod general de a va finanta achizitia unei case prefabricate este prin plata in numerar. Plata in numerar elimina costurile de administrare, dobanzile ipotecare, comisioanele de evaluare si o gramada uriasa de acte. Cand primiti un credit ipotecar, banca se va asigura ca va face diligenta asupra dvs. inainte de a preda bucati mari de numerar si puteti fi siguri ca sunt foarte temeinice! Banca sau institutia de creditare cu care cautati sa lucrati va necesita o documentatie.

Desi exista, fara indoiala, alte modalitati de a finanta achizitia unei noi case, acestea sunt cele mai frecvente. Acum, ca esti inarmat cu cunostintele adecvate, ce astepti? Sa incepem astazi!

De ce costa mai putin sa construiesti modular?

Dupa cum sa mentionat deja, exista mai multi factori care contribuie la rentabilitatea construirii de case modulare.

  1. Nu exista practic deseuri din constructii.

Deoarece totul este construit intr-o fabrica si apoi mutat, materialul ramas dintr-un loc de munca poate fi refolosit pe altul. Acest lucru economiseste bani pe deseuri.

  1. Timpul de construire este mai rapid.

Asa cum am mentionat anterior, versiunea nu depinde de programele subcontractantilor. Aceasta inseamna ca este posibil sa va mutati in noua dvs. casa in doar 90 de zile. In plus, industria modulara de case poate implica negocierea unor reduceri.

  1. Nu exista costuri de intarziere.

Vremea nu va afecta niciodata constructia, iar echipele specializate sunt angajate de compania noastraa. Constructorii de locuinte la fata locului trebuie sa se bazeze pe subcontractanti pentru diverse materiale si alte lucrari. O intarziere poate provoca tot felul de conflicte de programare, care la randul lor pot provoca cheltuieli suplimentare si neasteptate.

  1. Casele modulare sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Casele modulare sunt moderne si ofera ocazia unui design personalizat. In consecinta, pot fi instalate aparate eficiente din punct de vedere energetic, economisind bani pe termen lung.

In concluzie, o casa bine construita, eficienta din punct de vedere energetic, construita in doar cateva saptamani este o investitie buna.