CategoriesUncategorized

Case la cheie pana in 50 000 de euro

 

 

Pot comanda la firma dumneavoastra case la cheie pana in 50 000 de euro?

Cele mai multe modele de case accesibile pe site-ul nostru pot fi comandate la preturi sub 50 000 euro.

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi accesibile. Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

Ce include acest pret?

Pretul casei include urmatoarele:

  • Planurile Casei
  • Structura metalica din otel usor
  • Grinzile din otel usor pentru structura acoperisului
  • Peretii exterior si interior
  • Transportul pieselor /materialelor care alcatuiesc casa pana in Bucuresti/llfov (pentru alte zone ale tarii se va percepe un tarif suplimentar)
  • Materialele pentru finisajele de interior si exterior (vopsea decorativa exterior, vopsea lavabila interior)
  • Usile interioare si exterioare
  • Ferestre (PCV Double Glass)
  • Acoperisul din tabla galvanizata vopsita
  • Instalatii sanitare incastrate
  • Armaturile electrice
  • Livrarea de vase de toaleta, cadite de dus, chiuvete, baterii, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat
  • Scara (doar pentru casele cu doua niveluri)
  • Montaj

 

CategoriesUncategorized

Cat costa o casa de 100 mp la rosu

 

Cat costa o casa de 100mp la rosu?

Unul dintre avantajele constructiei de case modulare este tocmai acesta ca intotdeauna veti avea casa terminata la cheie sau la rosu cum se mai spune. Tocmai de aceea preturille de vanzare ale caselor pe care le cumparati de la noi pornesc de la sume foarte accesibile in comparatie cu o casa construita in mod traditional.

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi sub pretul pietii. Aruncati doar o privier pe oferta noastra si va veti convinge. Veti gasi case la fel de calitative pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

Care este definitia unei case modulare?

O casa modulara (sau o casa prefabricata) este construita intr-o fabrica pana la finalizare intr-o proportie de aproximativ 80-90% si apoi transportata la locul de amplasare.

O casa modulara, spre deosebire de omologul sau traditional, nu este livrata complet asamblata si nici nu este construita pe un sasiu. Aceasta este construita pana la finalizare aproximativ 80-90% intr-o fabrica inainte de a fi transportata la proprietatea cumparatorului. Casa ajunge la locatia finala in mai multe bucati, iar un operator de macara pune fiecare piesa la locul ei pe fundatie. Odata ce aceasta este finalizata, o casa modulara prefabricata pare fara deosebire de o casa construita in mod traditional.

Ce optiuni de plata exista?

Exista o multime de lucruri la care sa va ganditi atunci cand va ganditi sa construiti sau sa cumparati o noua casa modulara. Probabil ca cea mai presanta intrebare din mintea tuturor este

CategoriesUncategorized

Cat costa sa construiesti o casa la tara

 

Cat costa sa construiesti o casa la tara?

Compania noastra de case modulare construieste case modulare personalizate la preturi accesibile. Cu o varietate de planuri personalizabile din care puteti alege, va puteti construi cu usurinta casa viselor. Deoarece construirea modulara a locuintelor este atat de eficienta, multi dintre clientii nostri economisesc cu cel putin 15% sau de cele mai multe ori, mult mai mai mult din ceea ce ar costa construirea aceleiasi case exacte in mod traditional.

In principiu construirea unei case la tara nu este mai ieftina decat construirea unei case la oras, dar luati in considerare posibilitatea achizitionarii mai ieftine a terenului, dar si costurile de transport.

Pentru oferta de preturi va rugam sa consultati site-ul nostrum sau sa ne contactati telefonic.

CategoriesUncategorized

Constructie casa la cheie

 

Este mai bine sa construiesti sau sa cumperi o casa?

Daca sunteti in cautarea unei case noi, va confruntati cu o multime de decizii. Una dintre primele (si cele mai grele) decizii pe care trebuie sa le luati este daca sa construiti o casa noua, la ceie sau sa cumparati una deja construita. Este important sa va faceti cercetarile, asa ca hai sa analizam mai atent daca este mai bine sa construiti sau sa cumparati o casa.

Avantajele cumpararii

Ca si in orice altceva din viata, atat constructia, cat si cumpararea vin cu argumente pro si contra. Avantajele cumpararii de case traditionale includ urmatoarele:

  • Timp de mutare mai scurt. Majoritatea caselor se vand rapid de pe piata, ceea ce inseamna ca o puteti obtine rapid Totusi, nu uitati sa tineti cont de timpul de inchidere si timpul de vanzare a casei dvs. curente.
  • Abilitatea de a renova. Cumpararea unei case uzate este excelenta daca va place sa va renovati casele. In functie de zona in cauza, este posibil sa gasiti oferte bune la casele vechi. Apoi, puteti sa renovati si sa va bucurati de rezultate sau sa vindeti pentru o valoare mai mare. Negocierea pretului. Desi achizitionarea unei case uzate nu este intotdeauna mai ieftina decat a merge la comanda, exista putin mai mult spatiu pentru negocieri. Aici intra in joc bugetul dvs. Asigurati-va ca veti cantari bine pretul de cumparare cu pretul real al cladirii inainte de a decide ca este o afacere buna.

Avantajele constructiei

La fel, construirea unei case personalizate are propria sa parte din avantaje, mai ales daca mergeti pe constructie modulara:

  • Personalizare completa. Bineinteles, cel mai mare avantaj al caselor personalizate este capacitatea de a va crea spatiul de vis. Proiectarea planului de podea, alegerea iluminatului, amenajarea dormitoarelor etc. este foarte distractiva si va asigura ca obtineti exact ceea ce doriti.
  • Tenologii noi. Un alt beneficiu al construirii de la baza este tehnologia de ultima generatie. Aparatele si sistemele moderne tind sa fie mai eficiente din punct de vedere energetic decat modelele mai vechi, ceea ce va economiseste bani din costurile lunare ale utilitatilor.
  • Fara competitori. Mai ales daca locuiti intr-o zona suburbana, cumpararea unei case poate fi frustranta pentru ca ceilalti cautatori obtin oferte. Cand va construiti propria casa, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la concurenta.
  • Mai putina intretinere. Cu cat casa este mai noua, cu atat este mai usoara intretinerea. Sistemul dvs. lectric, cel de canalizare, lucrarile de pavaj etc. ar trebui sa fie bune pentru o perioada mare de timp.

 

Care optiune este potrivita pentru mine?

In cele din urma, a decide daca sa construiti sau sa cumparati depinde de nevoile dvs.

CategoriesUncategorized

Ce casa pot construi cu 30000 euro

 

30.000 de euro este un buget rezonabil pentru o casa care sa poata raspunde cu succes necesitatilor unui grup mare de persoane. La acest pret pot fi gasite atat case pentru familiile mici, cat si case pentru famiile numeroase, iar cea mai buna solutie este reprezentata de casele prefabricate. Aceste case sunt cea mai buna optiune pentru toate persoanele care vor sa obtina locuinta mult visata rapid, fara sa piarda foarte mult timp, dar si sa obtina cel mai mult posibil de la bugetul disponibil.

Pot gasi case pentru familii mici la 30.000 de euro?

CategoriesUncategorized

Ce casa pot construi cu 20000 euro

Ce casa pot construi cu 20000 euro

Persoanele interesate de construirea unei case cu 20.000 de euro maxim, cauta cele mai bune solutii care sa le permita sa obtina casa dorita, fara sa cheltuiasca foarte mult. Daca si tu te intrebi Ce casa pot construi cu 20000 euro vei gasi raspunsul in acest articol. Cu acest buget poti obtine o casa la cheie si poti inclusiv sa mobilezi o camera, daca stii cum sa alegi constructia. Cea mai buna varianta pentru a te incadra in acest buget este reprezentata de casele prefabricate sau modulare. Daca te gandesti sa alegi o casa din lemn doar pentru ca este mai ieftina, iti recomandam sa iei in calcul si faptul ca exista materiale mult mai moderne si mai rezistente decat lemnul, care are o durata de viata limitata la maxim 50 de ani, atunci cand il tratezi corect.

CategoriesUncategorized

Casa moderna cu etaj

Cum poti obtine rapid si eficient o casa moderna cu etaj?

Viitorul se afla in mainile tale, deci poti opta chiar astazi pentru o casa modulara.