Montaj

Informatii privind montajul caselor modulare

 

Important – oferim consultanta gratuita fiecarui client / echipei de montaj pentru orice probleme la asamblarea caselor modulare.

Variante de montaj:

 1. Montaj realizat de catre client (regie proprie):

  Cost estimat: +5% … 10% fata de pretul kitului  (asamblat de catre client cu forte proprii, cu materialele din kit, fara finisaje extra sau adaugiri).

  Casele modulare pe care le comercializam pot fi instalate cu destula usurinta de catre client. Sau partial cu colaboratori per etapa (exemplu: un electrician, instalator etc). Exista planuri detaliate care vin cu casa cumparata.

  Majoritatea pieselor se asambleaza doar cu suruburi. Se recomanda 3-4 persoane initial care sa lucreze la montaj cateva zile ( pentru fixare pereti si grinzi de acoperis). Restul se poate realiza si in 2 persoane (tigla metalica, montaj interior si finisaje).

 2. Servicii de montaj oferite de catre noi:

  – Ne concentram pe importul si comercializarea kiturilor de casa, fara montaj

  – In prezent putem asigura montaj doar pentru proiectele tip business, limitrof Bucuresti. (prin firme terte)
  – Optiuni pentru casa individuala: Aveti fie montajul in regie proprie (vezi sus pct.1)  saugasirea unei firme locale de constructii metalice sau constructii clasice (vezi jos pct 3).

  Costul de montaj orientativ (estimare conform preturilor de pe piata) este de aproximativ +30% din costul kitului de casa. Totusi, cotatia finala exacta va fi oferita de firma montatoare.

 3. Montaj asigurat de firme terte, alese de client

  Puteti apela la orice firme locale de constructii sau confectii metalice. Este posibil sa gasiti o disponibilitate si pret mai bun la firmele de confectii metalice. O estimare orientativa de cost montaj:

  Cost estimat montaj standard: +30% fata de pretul kitului (montat de firma terta, cu accesoriile si materialele incluse in kit; fara a include finisaje extra.) Nota: Vedeti mai jos ce include montajul standard.

  Important: Oferim consultanta post-vanzare echipei de montaj pentru orice nelamuriri la montare. Ne puteti contacta telefonic, pe email sau video Whatsapp.

l

Am nelamuriri. Pot vedea o casa finalizata?

Contactati-ne pentru o programare de vizionare produs. Se face la depozitul nostru din Bucuresti unde puteti vedea o casa demo asamblata (nota, doar cu programare in prealabil). Aceasta va elimina orice nelamuriri pe care le-ati putea avea, atat despre aspect vizual, constructie cat si despre ce implica montajul casei.

Care este timpul de montaj tipic?

Timpul de montaj difera in functie de marimea casei si de experienta echipei, dar orientativ este un interval de 2… 3 saptamani. Poate fi mai scurt daca echipa de montaj este suficient de mare sau experimentata, sau mai mare la casele mai mari; timpul creste corespunzator cu suprafata.

Ce include montajul standard?

– Montajul standard (la care face referinta calculul de mai sus) include: Asamblarea peretilor pe placa de beton realizata in prealabil; montare acoperis, burlane si jgheaburi; montare si vopsire tavan; montare instalatie electrica; montare instalatie de apa cu materialele si accesoriile prevazute in kit; vopsire exterioara si interioara pereti cu vopsea anti-umezeala; montare geamuri termopan, usa metalica intrare si usi interioare. Materialele incluse in kit sunt cele care fac obiectul montajului (intrebati-ne daca aveti neclaritati).

– Atentie, estimarea de cost de mai sus NU include: Parchet, gresie, faianta (nu sunt incluse in kit); instalatie de incalzire, calorifere, centrala etc; izolatii suplimentare / rigips perete; hidroizolatii suplimentare+osb; gard; fosa septica; bransament la utilitati (acesta este facut de furnizorii de utilitati). Pentru aceste operatiuni veti avea in mod evident un cost separat, diferit de la caz la caz.

Alte servicii si costuri estimate

– Placa de beton: Este relativ usor de realizat, puteti alege orice firma locala. Exista zeci de firme in fiecare oras care fac asta, iar preturile sunt accesibile (exemplu orientativ: 1000-1500 EUR). Cereti oferte la firmele locale.

– Proiect: Cu arhitect proiectant va putem ajuta noi (daca nu aveti Dvs. unul). In acest caz va rugam sa ne contactati si va punem in legatura direct. Costul estimat incepe de la 700-800 EUR si difera in functie de proiect, marime si specific teren etc. Puteti insa alege orice alt proiectant/arhitect doriti.

Important: Nu uitati ca oferim consultanta post-vanzare pentru montaj. Va putem ajuta cu identificarea pieselor, unde si cum se monteaza, sfaturi pentru usurinta montarii.