Casa moderna cu etaj

Cum poti obtine rapid si eficient o casa moderna cu etaj?

Viitorul se afla in mainile tale, deci poti opta chiar astazi pentru o casa modulara.  Folosind tehnologii de inalta calitate, vrem sa iti oferim tie si familiei tale o viata cu un nivel al calitatii considerabil mai ridicat.

 

Acest tip de locuinta promite sa asigure atat tie cat si familiei tale un nivel extrem de inalt de confort si o serie de foarte multe beneficii. Confortul casei tale incepe in momentul in care intocmesti proiectul de arhitectura, imbinate, bineinteles cu tote procedeele ce survin ulterior in ridicarea unei case. Noi punem extrem de mare pret pe micile detalii, acordandu-le o atentie deosebita, tocmai pentru ca suntem constienti de faptul ca fiecare mic amanunt, ca o imbinare realizata nepotrivit sau chiar si de ordinul unor crapaturi mici pot avea un efect daunator mare si extrem de greu de remediat asupra calitatii vietii familiei tale. De aceea promitem ca vom asigura o constructie de o prercizie inalta, reusind astfel sa reducem considerabil atat erorile de executare cat si risipa de materiale. In cele ce urmeaza vei avea spre vizualizare cateva motive despre care, speram noi sa fie mai mult decat suficiente in viitoarea decizie de a opta si tu pentru o casa modulara.

Cum se construieste casa cu etaj?

Este evident ca diferentele dintre casele traditionale si cele modulare sunt diferente smnificative si considerabile. In primul rand din cauza duratei de constructie mult mai redusa la casele modulare, indiferent de dimensiuni, comparativ cu casele realizate in stil clasic.

Contructia unei case cu etaj se realizeaza putin mai simplu decat a unei case cu etaj, deoarece nu necesita costuri mari la realizarea acoperisului (nu este nevoie de izolare sau de atentie deosebita la structura de rezistenta).

Casele cu etaj se bucura de tavane inalte, facand astfel din locuinta un spatiu extrem de primitor; la casele cu etaj tavanele sunt simetrice, avand acelasi nivel in fiecare camera. Podul poate sevi drept spatiu de depozitare, papt ce ajuta locuinta sa nu se aglomereze in timp, iar pentru o familie mai numeroasa, spatiul constituie un element foarte important.este de asemenea bine cunoscut faptul ca o casa cu etaj ofera o vedere mai ampla, de ansamblu, oferind astfel o priveliste mult mai placuta fata de cea de care am avea parte intr-o casa pe un singur nivel, de exemplu.

Un lucru e cert, casele modulare au personalitate. O casa din prefabricate poate deveni cu siguranta locuinta mult visata.

Ce materiale se folossesc de obicei la casele cu etaj?

Construirea unei case nu este deloc un lucru simplu de realizat, ba chiar, de cele mai multe ori implica extrem de multe elemente. Materialele folosite in construirea unei case se gasesc intr-un numar mare pe piata, fie ca ne dorim construirea unei case traditionale, fie ca ne dorim construirea unei case moderne, materialele folosite ar trebui sa fie elementul caruia ii acordam cea mai mare atentie.  Casa este poate cea mai importanta investitie facuta pe termen lung, de aceea, aceasta investitie trebuie facuta cu foarte mare atentie si cumpatare. Noi iti punem la dispozitie posibilitatea de a avea o casa construita din materiale de c0pșpea mai buna calitate, o casa construita la standardele de precizie industriala.

Pentru a va ajuta sa va formati o idee generala despre necesarul de materiale folosite in construirea unei case cu etaj, mai jos aveti o lista de materiale de constructie, ce, spunem noi, ca ar rebui sa fie nelipsite:

 • Caramida interior/exterior
 • Fier beton fasonat
 • Balast
 • Scandura
 • OSB
 • Ciment
 • Popi de lemn
 • Cherestea de molid de cea mai buna calitate
 • Electrozi
 • Parchet laminat, gresie, faianta
 • Cuie
 • Sarma
 • Plase sudate
 • Profile pentru constructi
 • Rigips

Cum ar treebui sa arate o casa cu etaj?

Casele care au in componenta pereti prefabricati sar niste etape laborioase de realizare, fapt ce scurteaza considerabil timpul in care acestea sunt realizte, acest aspect facand tipul asta de constructie extrem de tentanta. Supranuite si “case in dtil american”, o casa modulara prezinta o gama larga de motive care sa te determine si pe tine sa alegi in viitor acest tip de locuinta. Aceasta optiune de locuinta este ideala daca esti presat de timp si ai nevoie de o locuinta cat mai repede posibil, insa reprezinta o varianta si daca nu ai pretentii prea mari la partea de personalizare si estetica a locuintei. De obicei, casele modulare sunt realizate din panouri de tip sandwich, din cherestea de cea mai buna calitate. Aceasta forma de realizare a locuintei, desi exista inca din anii ’60, a ajuns in atentia arhitectilor abia pe la inceputul anilor 2000, si  asta datorita boom-ului economic dar si al progresului tehnologic din acea perioada.

Pe partea de estetica si design, o casa modulara este una extrem de atragatoare, avand pereti inalti si ferestre generiasse, oferind astfel locuintei un ambient placut, scaldat de lumina, astfefl facand din casele modulare un loc extrem de primitor si prietenos.

Care sunt avantajele unei case moderne cu etaj?

Casele moderne din prefabricate, pe langa faptul ca pluseaza semnificativ pe latura aspectului estetic, sunt case moderne si elegante, ideale pentru familile ce isi doresc un consum de energie mai redus, deci, implicit, facturi mai mici.

Unul dintre avantajele majore ale caselor din prefabricate este faptul ca acest tip de locuinta este extrem de eficient din punct de vedere energetic. Acest lucru se datoreaza modului ion care sunt asamblate ergonomic dar si izolate totodata. Acest fapt pastreaza mult mai bine caldura in interiorul locuintei, reducand astfel considerabil facturile. Un alt avantaj ce v-ar putea determina sa alegeti casele modulare este faptul ca acest tip de locuinta este foarte cunoscut ca fiind unul rezistent, realizat in asa maniera in cat sa reziste dezastrelor naturale. Constructia rapida este de asemenea un avantaj extrem de des invocat de cei care aleg acest tip de locuinta, fiind ideala pentru persoanele care au nevoie de un spatiu de locuit stabil cat mai repede cu putinta. Costurile mai reduse in construirea unei case din prefabricate, comparativ cu o casa realizata in mod clasic, constituie si ele, de asemenea un avantaj forte des luat in considerare.