Iti facem CASA LA CHEIE. Acum de la 8399 Euro + TVA (oriunde in Romania)

In 45 de zile primesti cheia

Suntem specializati in construirea de CASE PREFABRICATE. Marele avantaj al caselor prefabricate este ca acestea se construiesc foarte rapid. Ne ia aproximativ 45 de zile pana predam cheila casei.

10 ANI GARANTIE

SIGURANTA 100%. La toate casele construite de noi oferim prin CONTRACT 10 ani GARANTIE. 

Calitate GARANTATA

Preturile unei case la cheie pornesc de la 8399Euro + Tva. Sunt unele dintre cele mai mici preturi din Romania.

Case de calitate realizate rapid

"Realizam case prefabricate de inalta calitate. Compania noastra pune un accent deosebit pe calitatea lucrarilor si timpul scurt de executie. Casa visurilor tale este prioritatea noastra. Contacteaza-ne acum si in 45 de zile te poti muta. "
Marian Dumitru
Instalart.ro

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata:

Case prefabricate Turda

Avem o vasta experienta in domeniul case prefabricate iar in magazinul nostru online poti gasi o gama variata de modele de case din care sa le alegi pe cele de care ai cea mai mare nevoie. Producem, transportam si montam case prefabricate acolo unde suntem solicitati si oferim de asemenea, accesorii pentru acestea sau alte produse cum sunt elementele pe care trebuie sa le inlocuiesti atunci cand ai nevoie.

Casele prefabricate sunt acele case care vin cu o serie de avantaje considerabile, pe care este recomandat sa le iei in calcul atunci cand vrei sa faci cea mai buna alegere. Stilul constructiv al casei prefabricate ofera numeroase avantaje comparativ cu cele traditionale, cum ar fi:

  • Izolatie termica foarte buna;
  • Timp redus de constructie;
  • Economie la energia utilizta pentru incalzire iarna;
  • Casele sunt ecologice si nu au impact major asupra mediului;
  • Casele respira foarte bine si te vei bucura mereu de aer proaspat;
  • Toata gama de case prefabricate este realizata din materiale sanatoase;
  • Casele prefabricate se intretin cu usurinta, asigurand totodata confort.

Avand in vedere toate aceste avantaje, este lesne de inteles de ce cresterea pentru case prefabricate este atat de mare.

Te asteptam cu o gama variata de case modulare obtinute din elemente prefabricate, care sunt realizate avand la baza un proiect de constructie. Piesele utilizate pentru casele modulare vor fi transportate in locul in care locuinta trebuie sa fie ridicata si vor fi asamblate acolo, cu ajutorul unui constructor. Aceste case prefabricate nu trebuie sa fie confundate cu alte variante asa cum sunt casele care sunt realizate din containere sau casele care au constuctie mobila. Toata gama de case modulare va fi asamblata pe fundatie permanenta si vine cu o serie de avantaje pe care nicio alta constructie care are destinatie de locuit nu le intruneste. 

Case modulare Turda

Cele mai importante avantaje ale unei case modulare prefabricate sunt:

  1.   O casa modulara se construieste foarte repede, tinand cont de proiect, de locatie si de dimensiune si poate sa devina locuibila in doar cateva saptamani, in functie de viteza cu care este construita;
  2.         Constructia casei poate sa inceapa in orice anotimp, pentru ca va fi facuta in fabrica si nu este depenenta de vreme;

          Poti asambla casa modulara oricand doresti;

          Casele modulare sunt usor de adaptat tuturor cerintelor persoanelor care urmeaza sa locuiasca in ea si se pot stabili toate detaliile inca de la inceput;

          Atunci cand alegi case prefabricate, le poti amplasa pe orice tip de teren – in panta, drept sau ingust, neregulat, cu etaj sau fara;

          Casele prefabricate pot sa fie usor personalizate si pot sa spuna ceva despre cei care locuiesc in ele;

          Casele prefabricate pot sa fie adaptate cu usurinta nevoilor reale ale intregii gamilii, fiind realizate pe baza de proiect;

          Toate materialele utilizate sunt din categoria green.

Toata gama de case modulare are un avantaj considerabil si anume personalitatea. Atunci cand alegi din modelele de case prefabricate, vei obtine locuinta mult visata. Din prefabricate pot fi construite atat locuinte cat si spatii speciale pentru birouri. De asemenea, elementele pot fi combinate in cele mai interesante moduri si pot sa fie adaptate extrem de usor pentru orice regiune, indiferent daca este vorba de zonele de munte, de zone litorale sau de zone urbane.

Casa modulara pret

Pretul pentru o casa modulara va fi calculat in functie de complexitatea acesteia, dar si de toate elementele constructive specifice pentru ea. De asemenea, pretul pentru case prefabricate poate varia si in functie de modul in care acestea sunt montate si de serviciile conexe solicitate in momentul comenzii. Ceea ce este important de retinut – indiferent de ce case prefabricate ai alege, in momentul in care optezi pentru o casa modulara, aceasta va fi cu siguranta mai ieftina decat echivalentul sau construit prin metode clasice. Daca iei in calcul si toate avantajele pe care o casa modulara ti le ofera, vei descoperi ca aceste case prefabricate sunt cea mai buna solutie si isi vor amortiza costurile prin faptul ca asigura economie la energie si nu implica operatiuni de reparatii si intretineri costisitoare.

Am creat o lista cu cele mai importante intrebari. Daca  nu gasesti raspunsul mai jos, apasa pe butonul de contact si da-ne un mesaj.

Casele modulare sunt acele case care sunt facute din elemente prefabricate, realizate cu ajutorul unui proeict de constructie. Piesele astfel obtinute sunt transportate in locul in care urmeaza sa fie ridicata casa si vor fi asamblate acolo de constructor. Aceste case nu sunt la fel cu cele din containere sau cu cele numite constructii mobile. Casele modulare au fundatie permanenta.

Cea mai importanta diferenta intre casele modulare si casele traditionale este faptul ca o locuinta traditionala va deveni accesibila in cateva luni, pe cand o casa modulara va fi gata in cateva saptamani. Casele modulare vin de asemenea cu standarde inalte in ceea ce priveste calitatea materialelor si au sisteme de izolatie foarte bune. De asemenea, alegand case prefabricate vei avea reteaua electrica si sistemul de incalzire gata facut.

O casa modulara are proprietatea de a se adapta tuturor cerintelor si poti sa o construiesti pe orice tip de teren – in panta, drept, neregulat, ingust, cu etaj sau fara etaj, cu subsol sau cu demisol. Totul depinde in final de locul disponibil in care vrei sa construiesti casa si aceasta se va adapta cerintelor tale specifice.

Casele din prefabricate se vor construi din interior catre exterior. Aceste case sunt fabricate in doar cateva zile, cu inspectii facute dupa fiecare etapa. In cazul in care alegi sa primesti casa asamblata si transportata asa, sunt anumiti pasi de montaj care trebuie sa fie respectati. Pentru case prefabricate, montajul incepe cu pardoselile. Acestea sunt primele asamblate si ulterior se pun peretii. Dupa ce a fost instalata structura unei case prefabricate se vor monta instalatiile santiare si electrice. Acoperisul este asezat pe pereti si sunt adaugate finisajele.