In 45 de zile primesti cheia

Suntem specializati in construirea de CASE PREFABRICATE. Marele avantaj al caselor prefabricate este ca acestea se construiesc foarte rapid. Ne ia aproximativ 45 de zile pana predam cheila casei.

10 ANI GARANTIE

SIGURANTA 100%. La toate casele construite de noi oferim prin CONTRACT 10 ani GARANTIE. 

Calitate GARANTATA

Preturile unei case la cheie pornesc de la 8399Euro + Tva. Sunt unele dintre cele mai mici preturi din Romania.

Case de calitate realizate rapid

"Realizam case prefabricate de inalta calitate. Compania noastra pune un accent deosebit pe calitatea lucrarilor si timpul scurt de executie. Casa visurilor tale este prioritatea noastra. Contacteaza-ne acum si in 45 de zile te poti muta. "
Marian Dumitru
Instalart.ro

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata:

Case prefabricate Galati

Astazi vrem sa explicam avantajele unei case modulare in comparatie cu una traditionala. Constructiile evolueaza, printre altele, deoarece cumparatorii cer case durabile, adaptate nevoilor lor. Constructiile modulare, cum ar fi casele prefabricate din beton, sunt din ce in ce mai frecvente pe strazile oraselor noastre. Sunt o alternativa la constructia traditionala, iar in cazul caselor Atlantida le depasesc pe cele traditionale in calitate. Cu toate acestea, multi oameni inca nu stiu clar ce este exact o casa modulara.

Ce este o casa modulara?

Sunt case precum cele traditionale, dar care sunt construite intr-o fabrica mai degraba decat pe site-ul lor. De multe ori oamenii amesteca conceptul de casa modulara si casa prefabricata si nu este intotdeauna acelasi. O casa fabricata este o casa complet finisata, gata de mutare, construita in diferite sectiuni. Cu toate acestea, acest termen se refera doar la fabricare si nu la asamblare. Cu alte cuvinte, casele prefabricate sunt complet construite intr-o fabrica, pe de alta parte, o casa modulara este proiectata si construita in parti. Acestea constau dintr-o serie de module care sunt realizate intr-o fabrica si apoi plasate in locatia finala.

Avantajele unei case modulare

Principalul avantaj al caselor modulare este timpul lor de constructie mai scurt in comparatie cu constructia traditionala. Dar nu este singura, ele folosesc si cele mai moderne materiale si cele mai stricte controale de calitate. Atat constructia, cat si materialele trec de controale riguroase de calitate. Acest lucru face ca o casa modulara sa fie in general mai puternica decat una traditionala.

Alte aspecte pentru alegerea unei case modulare sunt:

  • Sunt construite in fabrici, astfel incat procesul este industrializat si mai controlat. Marjele pentru erori sunt minimizate si calitatea constructiei se imbunatateste.

Case modulare Galati

 

  • Reglementarile legale ale acestor case sunt aceleasi cu cele traditionale, dar trece prin controale mai stricte, ceea ce ne asigura o constructie de calitate.
  • Designul sau este personalizat, exista o mare varietate de modele personalizabile pentru fiecare utilizator. Cumparatorul alege intre diferite modele de case si le configureaza dupa bunul plac sau realizeaza un proiect personalizat exclusiv.
  • Reglementarile legale ale unei case modulare sunt aceleasi cu casele traditionale. Ele respecta aceleasi coduri de constructii si reglementari ca si cand sunt construite cu baze permanente intr-un loc definit si concret.

Au o rezistenta ridicata, sunt la fel de rezistente sau mai mult decat casele traditionale si este nevoie de mai putin timp pentru a le construi. Aceasta rezistenta superioara se datoreaza faptului ca structura este supradimensionata pentru a sustine ridicarea si transferul modulelor. Constructia modulara este ecologica. Se genereaza mai putine deseuri, intrucat intregul proces este foarte controlat si se cheltuie mai putina energie pentru constructii. Mai mult, deoarece este construit in fabrica, impactul asupra mediului asupra parcelei este redus la cateva zile. Constructia industrializata permite construirea de case de orice dimensiune si stil. Acestea pot fi modele total adaptate gusturilor si nevoilor cumparatorului sau a parcelei.

Este o casa modulara mai ieftina?

Pretul este foarte important atunci cand cumparati o casa. Exista o idee ca locuintele modulare sunt mai ieftine decat cele traditionale, dar acest lucru nu poate fi asigurat. Pretul unei case modulare poate varia destul de mult in functie de dimensiunea sau materialele utilizate. Finisajele alese si, bineinteles, compania care o construieste au si ele o influenta, asa cum se intampla si cu cele traditionale.

Configurati-va casa modulara

Dupa cum am mentionat anterior, unul dintre avantajele caselor modulare este personalizarea. Aceasta caracteristica influenteaza si pretul casei noastre modulare. Prin proiectarea casei pe placul nostru si alegerea materialelor, facem ca pretul final sa creasca sau sa scada.